Velkommen til Fenderlister.dk

Om os

Fenderlister.dk er en afdeling af Totalmontering ApS, der beskæftiger sig med salg af netop fenderlister fra den anerkendte, amerikanske producent Pawling. Totalmontering blev etableret af Per Dam i 1992. I starten beskæftigede virksomheden sig udelukkende med montage af glasfacader, men i dag er arbejdsområderne flere. I 1995 begyndte virksomheden også at sælge fenderlister fra Pawling, og således har Totalmontering ApS, været eneforhandler af netop dette brand i flere årrækker, hvad angår det danske marked.

Hos Totalmontering ApS er vi stolte af, at vi kan levere den højeste kvalitet til vores kunder – uanset om det er B2B eller B2C. Vores filosofi er nemlig enkel, og den bygger på nøgleord såsom kvalitet og ordentlighed. I vores øjne er det et kvalitetsstempel, at vi får lov at forhandle netop Pawling fenderlister, og vores ønske er, at vores kunder ligeledes vil værdsætte den høje kvalitet.

Pawling er nemlig en virksomhed, der netop er anerkendt for den høje kvalitet, og deres mission er desuden at levere produkter, der opfylder – eller sågar overstiger – forbrugerens forventninger. Ydermere er Pawlings ønske at være det førende valg for arkitekter, entreprenører og sourcing ledere på diverse projekter, hvor behovet for fenderlister er eksisterende. Denne drøm ønsker vi, hos Totalmontering ApS, Fenderliste afd. at føre videre, og således gør vi en dyd ud af, at vores kunder er tilfredse – hver eneste gang.

Hvad tilbyder vi?

Hos Fenderlister.dk, er vi en afdeling af Totalmontering ApS, tilbyder vi en lang række forskellige produkter indenfor kategorien fenderlister – primært til B2B markedet. Vi er stolte af, at der står Pawling på vores fenderlister, eftersom vi mener, at dette er et kvalitetstempel, og således er det en ære for os at arbejde sammen med netop Pawling. Dette skyldes især, at vi er bekendte med den kvalitet, som Pawling producerer, og denne stemmer overens med vores ønske om at levere det bedste produkt til vores kunder – hver gang.

Vores produktsortiment, hvad angår fenderlister, dækker over alt lige fra håndlister i forskellige udformninger til fenderlister i forskellige materialer samt til forskellige formål. Ydermere findes vores fenderlister i forskellige former. Således kan man, som virksomhed eller privatperson, være sikker på, at der findes noget til enhver smag og formål i det sortiment, som vi tilbyder på fenderlister.dk

Som noget nyt tilbyder vi endvidere stålfender og skræddersyede fender, hvilket giver masser af fleksibilitet til kunden, eftersom sidstnævnte kan tilpasses de behov, som man måtte have. Med andre ord finder du altså masser af alsidighed i vores sortiment af fenderlister, og vi tør vove at påstå, at der findes noget til ethvert behov i det store udvalg af vægbeskyttelse.

Selvom vi, på fenderlister.dk primært forhandler fenderlister til B2B markedet, har vi ligeledes en kontaktflade til B2C markedet, hvorfor det også er muligt for privatpersoner at handle fenderlister igennem fenderlister.dk.

Vi mange års erfaring, og således står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål omkring vores produkter. Vi vægter nemlig kundetilfredshed højt, og det håber vi, kan mærkes.

Vi er medlemmer af arbejdsgiverforeningen KA og med i garantiordningen Håndværkergaranti.

Med venlig hilsen – Dorte og Per